AvaliaçÔes de Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

AvaliaçÔes recentes

5.0
Buurman Dave
14 julho 2024

Bestelling op tijd klaar en smaakte wederom weer goed.

Sivan D
10 julho 2024

Het lekkerste eten ! Snelle en vriendelijke service

Bjorb
9 julho 2024

Helaas hadden jullie de patat vergeten

Harry
6 julho 2024

Bestelling kwam lauw aan

Fred
4 julho 2024

supersnel, goed bereid en zeer smakelijk zoals altijd, vriendelijke bezorger.

Jacobs
3 julho 2024

De bamischijf werd nageleverd. Volgens ons had hij wat te lang in het vet gelegen.

Daphne
2 julho 2024

Normaal zijn we wel tevreden maar deze keer was de patat erg slap en niet goed gebakken, erg jammer .

Vico
29 junho 2024
Cor
28 junho 2024

Uitstekend zoals gewoonlijk.

Loes de Groot
26 junho 2024

Prijzen omhoog snap ik, maar waarom dan ook geen rauwkost en appelmoes meer. Kwaliteit was goed

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Dit is een fout geweest van onze kant. Onze menu's worden nog steeds geleverd met appelmoes, rauwkost en een bolletje ijs

Bossink
22 junho 2024

Het vlees was wel heel weinig, maar de vlaamse frietjes waren lekker en voldoende. Toch voor ons eenmalig

Dasselaar
21 junho 2024

Wij hebben om een jagersnitzel en zigeunersnitzel gevraagd naar onze mening waren de sauzen geen van beide

Peter
21 junho 2024

Erg goed.

chayen
20 junho 2024

goeie bezorging goed eten

Freddy Knoop
19 junho 2024
RS
12 junho 2024

Snelle bezorging! De Kipsate was lekker, mals en gekruid, het was echter alleen al wel redelijk afgekoeld, mocht de naam warm niet meer echt dragen, dat was jammer. Verder wel gesmaakt.

Vico
7 junho 2024

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Roy Brummer
7 junho 2024

ijs in het bakje was ook lekker

Jochem
25 maio 2024
C
18 maio 2024
Martin Kroeskop
16 maio 2024

Goede kwaliteit en ruim op tijd bezorgd

André
16 maio 2024

Het was weer heerlijk genieten.

Vico de Bont
15 maio 2024
Jeffrey
14 maio 2024

Kreeg i.p.v 3 vanille en 3 kauwgum een totaal anders beker met ijs

Nathaniël
10 maio 2024

Super

Fred
7 maio 2024

Lekker!

Peter Rewinkel
4 maio 2024

Meer dan 1,5 uur wachten op de bezorging is in mijn optiek rijkelijk laat.

Cor
3 maio 2024
Groeneveld
27 abril 2024

Was erg lekker en prima op tijd

JB
26 abril 2024

Eten was weer geweldig zoals altijd

Marcel
23 abril 2024

Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over het eten en de bezorging, echter lijkt erop dat er vandaag iets mis is gegaan bij het bereiden van de spareribs menu, de spareribs waren zwart aangebrand en die konden dus zo de groene bak in. De aardappelschijfjes waren natuurlijk heerlijk. Wel zonder, heb vaker dit menu bij hen besteld en nooit geen klachten hierover gehad. Kan gebeuren in tijdsdruk, maar had wel beter gecontroleerd moeten worden.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Dankuwel voor de feedback, ik denk een inschattingsfout van onze kant, we gaan t met u oplossen

Rachel
20 abril 2024

Eten was lekker maar wat mij vaak opvalt is dat er veelste veel saus op de hamburgers zit en de broodjes droog zijn. Verder krijg je wel goede grote burgers maar krijg je ze vaak niet op doordat je zoveel saus eet

Erik Vuurboom
20 abril 2024

Helaas was deze keer de bestelling niet op de juiste tijd klaar en was de groente koud.

Deen
19 abril 2024

2 xl burgers gehad . Zo groot en waren echt lekker

Vico de Bont
11 abril 2024
Cor
9 abril 2024

Gewoon uitstekend

Frank Jans, ROC van Twente
9 abril 2024

Top service weer , altijd goed eten , of het nu drie man is of 80 alles even lekker. Perfect op tijd en kloppend. Goed team.

Cor
5 abril 2024
H
2 abril 2024

Helaas kwam bezorger op de fiets in de regen, mijn hele bestelling was nat, en de bezorger gaf zelf toe dat alles op de kop op de grond was gevallen. De kinderen hadden super honger dus geen moeite gedaan, maar had wel een compensatie verwacht, helaas was het zwaar zonde van mijn geld

Rina
1 abril 2024

We hebben heerlijk gegeten. Alleen de gebakken kriel lag in een vetbadje....

Eric
29 março 2024

Prima!

Vico de B.
25 março 2024

Lekker en snel weer

Wim van Ommeren
22 março 2024

Lekkere maaltijd. Precies op tijd klaargemaakt. Uitstekend!

Bleckmann Almelo
19 março 2024

Ongelofelijk snel bezorgd!!! en net zo lekker als altijd.

Schutte
16 março 2024

Bestelling correct klaargemaakt. Erg lekkere schnitzel. Hamburger uitstekend. Ruime portie's frites. Aanrader!

Min
6 março 2024
Gerry Smit
1 março 2024

16.50 besteld, zo snel mogelijk. Pas om 18.45 de bestelling gekregen. Dus 2 uur later. Het was lekker maar niet al te warm, we hadden het idee dat de burgers al tijdje klaar waren ook broodjes wat nat.

Rowena
28 fevereiro 2024
Lisette
26 fevereiro 2024
jan
26 fevereiro 2024

hamburger even groot als men hoofd voor een fatsoenlijke prijs

Bos
25 fevereiro 2024

Heerlijk eten. Fijn gemaakt! Bedankt ;) Ga zo door!

Cor
24 fevereiro 2024
PartspointAlmelo
23 fevereiro 2024
Partspoint Almelo
21 fevereiro 2024

We hebben hier gehaktballen besteld,voor de grote gehaktballen test almelo. De ballen kregen gemiddeld een 8.8 beoordeeld door 11 personen.

Wendy Legtenberg
19 fevereiro 2024

Jullie kwamen later nog groente en satĂ©saus brengen. We hadden dit genoeg. Maar erg netjes hoor, En het eten was weer heerlijk!!! Tot de volgende keer 😀.

Elisabeth
18 fevereiro 2024

Zoals altijd super goed eten, lekker warm en de bezorging ook oke.

Maatje
16 fevereiro 2024

Heerlijk!!

Dennis
16 fevereiro 2024

Het eten zelf is goed en netjes op tijd maar het gebeurt helaas te vaak dat er iets wordt vergeten bii bezorging. Deze keer moest de satesaus worden nagebracht. Waren maar alvast begonnen aan de patat en snacks omdat het anders koud werd.

Sharon Kruger
10 fevereiro 2024
Sempel
9 fevereiro 2024

Ik heb anderhalf uur op mijn bestelling moeten wachten. Dit vond ik behoorlijk lang. Ik snap dat het in het weekend drukker kan zijn, maar anderhalf uur lang wachten vind ik teveel. Als ik dit geweten had, had ik niet eens wat besteld, dan had ik het wel opgehaald.

KB
31 janeiro 2024
Herbert
27 janeiro 2024

Heb er enorm van genoten

KB
20 janeiro 2024
Steenbergen
18 janeiro 2024

lekker eten, razendsnelle bezorging.

Ramaker
17 janeiro 2024

Was weer heerlijk.

Johan
10 janeiro 2024

Prima in orde.

Wolf
29 dezembro 2023

Eten was weer heerlijk vandaag

André
21 dezembro 2023

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Gerlinde Benus
21 dezembro 2023

Heerlijke maaltijd gehad.

reinoud Rooij de
14 dezembro 2023

Goulash kroket smaakte niet lekker ( leek wel bedorven )nog nooit gehad en patat was koud normaal gesproken ook nooit . Saus bij smulrol volgende keer appart serveren de helft was er al uit .

Lisette
13 dezembro 2023
Jaap
13 dezembro 2023

Weinig friet en weinig rollade bij het vleescombi menu, dat ben ik niet gewend van mijn favo menu dus helaas geen 5 sterren dit keer. Hopelijk de volgende keer weer zoals van ouds

Patrick
9 dezembro 2023
Dennis Koenderink
8 dezembro 2023

Van de drie bestelde berehappen xxl was eentje een stuk kariger dan de andere twee. Verder vonden we het vreemd dat de patat stoofvlees niet in een bakje zat en de stoofvlees was naar mening van de collega’s wat te fijngemalen.

Victor de Haas
6 dezembro 2023

Vriendelijke bezorger. Alleen was de kleine hamburger niet zo heel goed verpakt en zat wat los in de verpakking. Hierdoor was deze ook wat kouder dan de rest. Verder alles goed van smaak en goede patat. Pluspunt: smaak en kwaliteit Verbeterpunt: verpakking kleine hamburger misschien vastmaken een sticker zodat het papier er omheen blijft.

.
5 dezembro 2023

Cola vergeten, hamburger was erg nattig

Cor
4 dezembro 2023

Uitstekend zoals gebruikelijk.

F. Smit
2 dezembro 2023

Snel bezorgd smaakte heerlijk

Wendy Legtenberg
27 novembro 2023

Het was weer super lekker!

Bianca van Driel
25 novembro 2023

Helaas was er dit keer eer iets niet goed gegaan met de bestelling. We hadden een kidsbox voor een jongen met kipnuggets besteld en kregen voor meisje met een frikadel. En we hadden pindasaus erbij besteld en die was ook vergeten. Het eten smaakte verder zoals altijd goed.

Gerlinde Benus
23 novembro 2023

Heerlijk gegeten!!

Dianne
23 novembro 2023

Het was weer heerlijk! Alleen kreeg ik wel pulled pork ipv chicken! Dus dat was het enige nadeel.

Erik
22 novembro 2023

Twee warme maaltijden gehaald. Stond op de afgesproken tijd klaar. Uitstekende kwaliteit en volledig met bijbehorende maaltijdcomponenten.

Stegehuis
21 novembro 2023

Zelf opgehaald, bezorgen zou bijna 1,5 uur duren, gebeld was erg druk ophalen was het met 20 minuten klaar. Wel gaven ze me spontaan geld terug van bezorgen.

Evert Bakhuis
18 novembro 2023

Het is jammer dat er voor je betaald met ideal niet weet hoe laat de bestelling gebracht kan worden . 1,5 uur was de wachttijd en dat is op een zaterdagavond niet erg veel mensen bestellen dan . Maar dat het eten dan ook nog koud is als het komt is wel minder dan. Om in drukke tijden niet lastig te doen , het even opgewarmd in de magnetron wel warmer maar gaat wel ten koste van de smaak . Terwijl het eten altijd heerlijk smaakt is dit wel een minpuntje. Ondanks dit bestellen we wel een keer weer

Van Berlo
18 novembro 2023

Eten was lauw ,ook was de veggie burger op maar wel netjes dat ze daar over belde

René Lankamp
18 novembro 2023

Perfect

Bertran
17 novembro 2023
Patrick Mulder
17 novembro 2023

Stipt op tijd en heerlijk pittig!

Geetje
15 novembro 2023
Vivian
14 novembro 2023

Kwam circa half uur later dan de bezorgtijd. Verder prima eten

sonja
14 novembro 2023

Snel en lekker

Henk
12 novembro 2023

Altijd prima!

Karin
11 novembro 2023

Voor €10 een carpaccio salade besteld. Prima salade, maar veel te weinig vlees in relatie tot de salade, dus veel te duur.

Sasza
11 novembro 2023

Meer dan 10 keer besteld en elke keer weer goed

TD TR
10 novembro 2023

Dikke vette burgers! Dikke prima en volgende week weer.

Cor
6 novembro 2023

Zoals gebruikelijk uitstekend.

Gea
1 novembro 2023

Goed eten, vlotte vriendelijke bezorging

Elisabeth Meijer-Andringa
31 outubro 2023

Prima eten en goede bezorging, alles was nog goed warm

Natasja
28 outubro 2023

Was weer geweldig