Avaliações de Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

Avaliações recentes

5.0
Dirk
23 setembro 2022

We bestellen regelmatig bij Bökkerink, kwaliteit is altijd goed. Grote keuze aan verschillende gerechten. Prijs/kwaliteit top!

Bob
22 setembro 2022

Prima en leuke mensen En ze hebben zeer goed ijs….

Debby
20 setembro 2022

Bestellen hier al een tijdje! Lekkerste van almelo, althans dat was het. Vandaag bestelling gedaan waaronder patat babi pangang en netjes gebeld dat de saus op was hiervoor en wat ik ervoor in de plaats wou. Helaas was het vervangende niet zoals verwacht. En die babi pangang is de reden dat we het hier bestellen. Bestelling was snel alleen raspatat helaas veel te lang gebakken. Heel donker en verbrand. Ook cheeseburgers zijn lang niet meer zoals het altijd was. Heel jammer volgende keer toch 2 x nadenken voor ik hier bestel

Jacobs
18 setembro 2022

Prima, het eten en de bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arne
16 setembro 2022

Dit keer gewoon zeer goed. Ruim op tijd. Goed geluisterd/gelezen. En lekker.

Jeremy nijkamp
12 setembro 2022

Eten en bezorging was weer eens top !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bezorgen
11 setembro 2022

Zeer tevreden alles is goed

Edward
9 setembro 2022

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en precies wat we hadden besteld. Dit tevreden dus

Bakker
9 setembro 2022

De kip was zo ontzettend droog en zout. Echt niet te eten.. de rest wel oké. Snelle bezorging.. dat was perfect

HtB
8 setembro 2022

Goed eten en netjes op tijd bezorgd

mirko slot
5 setembro 2022

Was weer heerlijk 👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor
1 setembro 2022

Uitstekend maar dat is hier vanzelfsprekend.

Martin Kroeskop
31 agosto 2022
Sarkees
29 agosto 2022
Hans
27 agosto 2022

Snelle levering perfect van smaak zoals gewoonlijk

Fred
25 agosto 2022

Erg goed!

Brinkman
25 agosto 2022

Optijd geleverd. We hadden 4x een menu besteld, het smaakte heerlijk en veel voor weinig geld. Dit was de eerste keer dat we hier hebben besteld, maar zeker niet de laatste keer.

Bosch
24 agosto 2022

Compliment

Hendrik
22 agosto 2022

Snelle bezorging,lekker eten,niet duur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P
21 agosto 2022

Eerste keer besteld Bestelling was niet compleet afgeleverd Kan gebeuren maar na het bellen dat ze een bami schijf heeft vergeten begon al een medewerkster te zeggen dat ze 100% heeft bij gedaan ipv oh wat erg na het wel niets verhaal toch kwam bami schijf later bezorgd. Verder kwaliteit eten was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste klant, als er iets ontbreekt bij een bestelling vragen we inderdaad altijd nadrukkelijk of u goed gekeken hebt en dat alle zakjes uitgepakt zijn. u wilt niet weten hoe vaak het voorkomt dat dan alsnog blijkt dat de bestelling wel compleet is. en die bamischijf is het grote probleem niet qua kosten. maar de bezorging en de tijd die t kost zijn een groter probleem.

Maick Werner
21 agosto 2022

De aarbeiensorbets die ik had besteld waren helaas niet meer leverbaar. Keurig gebeld door een, leuk klinkende, medewerkster met de vraag of ik deze wilde vervangen door iets anders. Gekozen voor grote milkshakes, want die doen het altijd goed. Snel geleverd en wisselgeld terug. Prima dus!

Laura
20 agosto 2022
Rudi
29 julho 2022

Echt een lekkere hamburger en een prima milkshake.

Arno
25 julho 2022

Heerlijke hamburgers gehad. Voor herhaling vatbaar…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Matyar
24 julho 2022

Heerlijke broodjes 👌👌👌

Cindy
24 julho 2022

De shaorma was iets te vettig verder ia het eten bij jullie altijd goed

Hester
23 julho 2022
Jan Eric de Ruiter
23 julho 2022

lekker op tijd gebracht en de patat was uit de kunst.

Buiting Staalbouw
23 julho 2022

Wederom een grote bestelling op tijd en warm

Ronald
22 julho 2022

Heeft goed gesmaakt

J.Matyar
21 julho 2022

Heerlijke broodjes 👌👌👌

Paradijsweg
21 julho 2022

Uitstekend

Bertran
19 julho 2022

Erg goed.

Peter
18 julho 2022

Prima voor mekaar zoals gebruikelijk.

Buiting Staalbouw
15 julho 2022

Zoals altijd netjes op tijd en goed te eten.

Marije
14 julho 2022

Op juiste tijd bezorgd, warm, heerlijk gegeten! Klein minpuntje: bij de salade zat een klein bakje met saus en die was gebarsten tijdens transport

Patrick Bakker
13 julho 2022

Saus loempia's vergeten. Leuke en aardige bezorger

Exel
10 julho 2022
Mario
8 julho 2022

Erg goed.

Mario
5 julho 2022

Prima geregeld en erg smaakvol.

Cor
1 julho 2022

Prima

Knoop
29 junho 2022

Heerlijk en erg groot portie

Kim
29 junho 2022

Ontzettend heerlijk gegeten! Zeker Voor herhaling vatbaar, Lekker eten voor een betaalbare prijs

Mirko slot
27 junho 2022
Roos
26 junho 2022

Kwamen idd zo snel mogelijk tijd was eerst 18.30 stonden al rond 18.10 op de stoep en netjes gebeld toen ze het huisnummer niet konden vinden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jose
26 junho 2022

Harstikke goed! Lekker gegeten, flinke bestelling gehad, en alles goed over gekomen, en dat op de fiets. Netjes!

Chantal
25 junho 2022
Buurman
25 junho 2022

Was weer lekker.Houden zo!

Leiru
25 junho 2022
Jan Martin Kuipers
24 junho 2022

Klasse cafetaria!

Joh.
21 junho 2022

Precies of zelf voor de afgesproken tijd afgeleverd en nog lekker warm alles.

Koen
21 junho 2022

Zoals gebruikelijk prima in orde.

Bertus
20 junho 2022

Bezorging was eerst 45 minuten te vroeg, omdat er nog gasten moesten komen hebben ze alles mee terug genomen en de bestelling opnieuw gemaakt en bezorgt, dat was een goede service. Eten was gewoon goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor
19 junho 2022
André
19 junho 2022
Peter
18 junho 2022

Erg goed.

Alwin
18 junho 2022

De schrik van almelo Heel groot wel erg lekker

Alwin
16 junho 2022

Het was heeeeeerlijk ik raad het zeker aan alles er op en er aan!!

Hans ten Brinke
12 junho 2022
Dave Simons
10 junho 2022

De vorige bestelling was slecht.Maar deze heeft alles weer goed gemaakt. Geweldig lekker en op tijd klaar.Top

Arjan
10 junho 2022

Erg goed.

Marlies Daniëls
9 junho 2022

Alles , zoals altijd ; perfect !

Jeroen
9 junho 2022

Super.

J
7 junho 2022

Heerlijke broodjes en niet duur

Mirella
7 junho 2022

Er waren een paar dingen niet warm meer

HtB
6 junho 2022

Eten is zeer goed

Kirsten
4 junho 2022

Op de afgesproken tijd kwamen ze met het eten. Broodjes lekker vers, en de patat nog warm en knapperig. Toppie

Rowena
2 junho 2022

Bedankt voor de altijd goede en snelle levering

Erwin
30 maio 2022

Smaakvol eten en goede kwaliteit rietjes!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Warringa
29 maio 2022

Erg lekker en een erg groot en meer dan compleet menu. Complimenten!

Hyl
27 maio 2022

Ik had een patat speciaal maar was met gebakken uien wat al enorm tegenviel en mijn chickenburger was enorm slap viel bijna uitmekaar. Bestel er regelmatig maar de afgelopen 2x nu valt het tegen

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste hyl, Een patat oorlog, of speciaal extra houd bij ons in dat u er gebakken uien op krijgt in plaats van rauwe uien.

Wil
27 maio 2022

Was weer om te smullen ,heerlijk warm

Koen
24 maio 2022

Uitstekend zoals gewoonlijk

M.P.
22 maio 2022

De eierbal was niet goed gaar/niet lang genoeg gebakken. De patat en frikandellen waren wel lekker.

Sas
20 maio 2022

Goede bezorging goede burger

Melissa
20 maio 2022

Zoals altijd heeft het weer heerlijk gesmaakt

Letteboer
18 maio 2022

HEERLIJK eten , meer dan voldoende. + Extra toetje. Voor herhaling vatbaar. ,👍👏

Anoniem
17 maio 2022
Buiting Staalbouw
13 maio 2022

Pindasaus mag wat dikker, voor de rest top.

Brenda
12 maio 2022

Het eten was heerlijk, en de bezorger was heel erg vriendelijk en snel

Daniel B
11 maio 2022

We hadden al maanden zin in het rollade menu en kipschnitzel menu, en ze waren beiden geweldig. De uitgebreide groentemix met warme wortels, boontjes, doperwtjes, mais, en volgens mij nog meer wat ik niet meer weet, was heel mooi. Bezorging was op tijd en heel top dat het koude spul apart verpakt was van het warme spul. Patatjes blijven een verbeterpuntJE, die waren een beetje droog, maar ze gingen er prima in. Kan niet wachten tot de volgende bestelling!

L
9 maio 2022
Karin
7 maio 2022
Vossebeld
6 maio 2022
Rick
6 maio 2022

Erg goed en smakelijk.

Cor
5 maio 2022

Uitstekend

H. Laarman
29 abril 2022

Als een patatje shoarma wil, wil ik alles in 1 bak en niet alles apart. De shoarma was één grote klont, helaas was dit ver onder de maat.

Buiting Staalbouw
29 abril 2022
Eva
28 abril 2022

Patat was niet krokant en de spareribs hadden weinig smaak en waren droog.

Bakker
27 abril 2022

Beetje weinig shoarma. Kleine tip doe het broodje apart

Anoniem
25 abril 2022
Lizette
25 abril 2022

Erg goed en lekker.

Lyan Moes
24 abril 2022
Koen
22 abril 2022

Wederom prima.

Bjorn
22 abril 2022

Top

Gerrits
21 abril 2022

Prima in orde

Thom
18 abril 2022
Mario
15 abril 2022

Goed!

Kevin
10 abril 2022
Sandra
10 abril 2022

We hebben het eten afgehaald .en het was goed .netjes verpakt .super lekker en warm

Bakker
5 abril 2022

Goed eten. Aub geen kokos in softijs doen. Dat was het enige nadeel en niet om gevraagd

Rutger
3 abril 2022

Had iets warmer gekund. Maar voor de rest was het lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Björn de Feber
2 abril 2022

Het bestelde eten was uitstekend.

Jan
1 abril 2022
Patrick Mulder
1 abril 2022

Na het debacle van vorig week, nu weer lekker, zoals het hoort.

Peter
29 março 2022

Erg goed.

Saskia
27 março 2022
Woltjer
25 março 2022

Het was netjes dat er gebeld werd dat de bestelling eerder bezorgd kon worden. Verder was de bestelling niet zoals we gehoopt hadden. De patat was slap en de spareribs droog. Erg jammer, maar een leermoment voor de volgende keer!

Buiting Staalbouw
18 março 2022
Brongers
8 março 2022

Was heerlijk top

Harold
6 março 2022

Optijd bezorgt en lekker gegeten

Lydia de jong
5 março 2022

De menu's met karbonade of shasliks die geserveerd worden met gebakken aardappeltjes of patat zouden wel alsgeserveerd mogen worden met rauwkost ipv warme groenten is geen goede combinatie

Stegeman
5 março 2022

Helaas was deze keer de boel niet op orde; bestelling aangegeven 18.00 uur, bestelling word na 18.30 uur bezorgd. Met name de friet was niet warm, en deel van de sausjes ontbraken. Gebakken ei was zwart van onderen, allemaal restanten uit de pan. Zo kennen we het niet. Wel netjes geholpen door personeel toen ik belde over de tekortkomingen.

Reinders
3 março 2022

Lekker!

Bram Gauw
3 março 2022
Bolletje
27 fevereiro 2022

1L Cola geleverd ipv bestelde 1,5L. Eten was lauw/koud. Normaal altijd wel goed.

Kamp
22 fevereiro 2022

Het eten was lekker alleen het broodje van de hamburger viel helemaal uit elkaar. Misschien dat jullie daar wat aan kunnen doen. Maar het was wel heel lekker

Margreet
20 fevereiro 2022

Was weer lekker, zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura Kiewiet
20 fevereiro 2022
Lubbers
20 fevereiro 2022
Anoniem
19 fevereiro 2022
J
18 fevereiro 2022
Mathilda
18 fevereiro 2022

Heerlijk eten en snelle levering

Cor
17 fevereiro 2022

Uitstekend zoals gewoonlijk

Bennie Zwakenberg
13 fevereiro 2022

al het eten was koud en de goente koud en niet lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is geweest. Wanneer iets niet naar wens is, is het makkelijkste om gelijk te bellen. Dan kunnen wij een passende oplossing aanbieden. U geeft ook aan dat het niet lekker is. Dit is voor ons moeilijk onderbouwende feedback. Wat was er niet lekker? Elke review koppelen wij terug in ons team. Hierdoor streven we naar de beste ervaring voor onze klant elke bestelling.

Jacobs
12 fevereiro 2022
Lizette
11 fevereiro 2022

Prima

Michel
6 fevereiro 2022
Dimi Schoemaker
6 fevereiro 2022

het heeft ons super gesmaakt en de 350 gram burger is echt een aan rader maar schrik niet het is een super groot ding maar hartstikke lekker echt top dit de volgende keer nog keer heeeeerljjk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
5 fevereiro 2022
S
3 fevereiro 2022

Super lekker eten!! Snelle bezorging

Petra Gierveld
3 fevereiro 2022

Heerlijk eten, betaalbaar, warm bezorgd. Echt een aanrader!

Cor
31 janeiro 2022

Uitstekend (zoals gebruikelijk)

Wendy
30 janeiro 2022

Het eten was top. Warm en goed gebakken aardappels zoals gevraagd. Bezorger ook super en snel! Complimenten. In het verleden vaker besteld maar dit was zeker een van de betere keren! Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carmen
30 janeiro 2022

Normaal altijd tevreden. Dit keer rook ik bij het uitpakken van de frikandel speciaal al een vreemd, niet vers luchtje. Het lag of aan de mayonaise of aan de frikandel zelf, maar de hele smaak is er ook aan verloren gegaan en dus de frikandel speciaal XL weggegooid. Normaal gesproken nooit iets te klagen. Bestellingen altijd compleet, meestal ook op tijd en lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert Poortier
30 janeiro 2022

Super goed eten en een vlotte bezorging. Echt een aanrader.

Marrejett
26 janeiro 2022

3 bakjes pindasaus. Erg waterig en weinig smaak. Erg jammer. Verder alles top

Lekkerbekjes
24 janeiro 2022

Heerlijke hamburgers, goede bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maathuis
24 janeiro 2022

De lekkerste patat van Almelo. Vriendelijk en bezorgd volgens tijden aangegeven in de mail. Door de kwaliteit van het eten is het vaak erg druk. Aandachtspunten dan zijn we: leveren wat er is besteld en de temperatuur van het eten. Ondanks daar het top team zien wij dat door de vingers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A
20 janeiro 2022

Lekker en snel!

Sabine pigge
19 janeiro 2022

Varkenshaas saté was lekker De patat was zga koud..jammer

Jacqeline
17 janeiro 2022

Geen enkel verbeterpunt was stipt optijd klaar en lekker warm en knapperig

Best food!
16 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Top bezorging !

Carina
15 janeiro 2022

De rasfriet was bijna koud en de toevoeging oorlog was echt te weinig. Voor 1 euro nog geen eetlepel pindasaus, eetlepel mayonaise en uitjes. Echt te weinig. De kip saté was daarentegen subliem, mals en mooie portie. Bij bezorging had ik vooraf duidelijk aangegeven dat wij Corona positief waren. Belt er een dame op leeftijd aan die geen afstand neemt. Waarom vul ik dan dat extra veld in. Neem geen risico!

Hj
15 janeiro 2022

Perfecte tijd geleverd, heerlijke hamburgers. En fijn vlees bij m’n patat warm vlees. 👍🏼

Gerry Smit
15 janeiro 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten

Cor
14 janeiro 2022
Marrejett
14 janeiro 2022

Altijd lekker. Jammer dat de patat niet echt warm was. Milkshake bekers stonden er tegenaan.

BOVAR ALMELO BV.
14 janeiro 2022
Koen
12 janeiro 2022

Uitstekend zoals gewoonlijk

Patricia De Vries
10 janeiro 2022

Weer superlekker gegeten! Zeer tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dj
8 janeiro 2022

Kwaliteit Eten was goed alleen helaas niet warm

Joey
8 janeiro 2022

Eten was goed alleen wat aan de koude kant. Besteld om half 8 en kwam ruim 2 uur later pas aan! Klaag niet snel maar dat is wel erg lang op eten wachten

Geen
7 janeiro 2022

Eten kwam 1,5 uur na bestellen Was koud toen het hier eindelijk was het is hier 5 minuten vandaan toch 20 onderweg

Carmen Asteleijner
7 janeiro 2022

Na een lange toch maar weer eens besteld maar doen we niet weer. Patat was koud, kroket nog half bevroren en de frikandellen lauw. Erg jammer het was altijd top bij jullie

Sharon
5 janeiro 2022

Ik had een patat hete kip. Het was wel lekker maar een deel vd kip leek kapot, dus maar uitgespuugd en dan smaakt de rest helaas ook niet. Erg jammer

Cor
4 janeiro 2022

Uitstekend

Ceren
3 janeiro 2022

Ik kom morgen langs, schandalig dit !

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Ceren Kahraman, Als u uw klacht opgelost wil hebben verzoeken wij u om contact op te nemen via onze mail ijsenzo@live.nl. Hier zullen wij uw klacht verder in behandeling nemen.

Fennie
3 janeiro 2022

Heerlijke snitsel en de aardappel schijfjes met kruiden waren ook erg goed

Wolthuis
3 janeiro 2022

Zeer lang moeten wachten op de bestelling 40 minuten na de aangegeven tijd van bezorging.

Jos Aarninkhof
31 dezembro 2021
Poelarends
30 dezembro 2021
rob kosters
30 dezembro 2021
Melanie
30 dezembro 2021
Sharon Kruger
29 dezembro 2021

Ons huis was dit keer beter te vinden gelukkig! De berehap was erg lekker!

Geerdink
27 dezembro 2021

Het eten was goed en lekker vooral verrassend waren de stokbroodjes bij de trio en berehap

Sharon Kruger
23 dezembro 2021

Na een paar goed ervaringen , nu een slechtere. Hamburger van de double hamburger en de hamburger van de BBQ hamburger was zo goed als aangebrand. Alles was lauw tot bijna koud. Helaas kon de bezorgster ons huis ook niet in 1x vinden.

Patrick Mulder
17 dezembro 2021

Perfect! Ook lekker pittig, zoals gevraagd bij bestelling!

Boxem
12 dezembro 2021

Altijd lekker maar mankeert altijd wel wat aan de bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alexander Vries de
12 dezembro 2021

Ja ben gewoon tevreden en lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels
10 dezembro 2021

Snel bezorgd en goed eten

V Pelgrum
10 dezembro 2021

Het eten is heerlijk Maar het eten was een half uur telaat

Gerald Niks
10 dezembro 2021
BOVAR ALMELO BV.
10 dezembro 2021
wiko
6 dezembro 2021

prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
4 dezembro 2021

Snel en goed!!

Karla
27 novembro 2021

Helaas was de bestelling een half uur te laat door drukte, maar het wachten werd gecompenseerd met 4 gratis ijsjes 🤗

Cor
26 novembro 2021

Altijd prima.

P
24 novembro 2021

Als je een smulrol besteld en een Satherol oid krijgt bij je bestelling sta je wel even raar te kijken. Het smaakte wel dat is het probleem niet maar een satherol of smulrol is wel iets anders.

Thom
22 novembro 2021

Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jolandaflietstra@gmail.com
21 novembro 2021
Berjo Lammers
20 novembro 2021

Het eten is nooit echt warm . Of het zit niet in warmhoud bakken of zoiets

Bernard
20 novembro 2021

Super lekker! Top service

D
20 novembro 2021

Lekker!!

Cor
19 novembro 2021
René Stam
18 novembro 2021

Heb weer heerlijk gegeten, bestel meestal 2 maaltijden tegelijk, makkelijk en goede kwaliteit, een blijvertje.

Sev
18 novembro 2021

Super lekker gegeten, snelle en leuke bezorging!

Asteleijner
17 novembro 2021

Al jaren bestellen we hier maar het wordt met de tijd slechter! Eten wat gewoon koud aankomt, patat wat niet goed doorbakken is. Erg jammer want het eten was altijd erg goed.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Dank voor het schrijven van een review! Vervelend om te horen dat uw bestelling niet helemaal naar wens is geweest. Wij doen natuurlijk (net zoals vroeger) even ons best om uw bestelde producten goed bij u aan de deur te krijgen. Mocht het volgende keer nog niet helemaal naar wens zijn, dan adviseer ik u gelijk te bellen. Dan kunnen we altijd tot een passende oplossing komen!

Daniel
17 novembro 2021
Kolthof
14 novembro 2021
Schepers
14 novembro 2021

Eten smaakte heerlijk, bezorging snel!

C Roos
13 novembro 2021

Prima eten, erg veel mogelijkheden in het menu! Bezorging enigszins laat, maar begrijpelijk op een zaterdag avond.

Parel
11 novembro 2021

Dit is een snackbar die verstand heeft van Snacks en genoeg saus

Naomi Meijer
7 novembro 2021

Goedenavond, ik had vanavond ook een mailtje gestuurd .. weet niet of jullie die al hebben ontvangen daar had ik ook een foto bij gestuurd… we hadden vanavond de kipsnitsel helemaal aangebrand.. was niet te eten hebben het weg moeten gooien … normaal altijd te spreken over jullie maar nee deze keer slecht!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Naomi, ik vind t vervelend dat dit gebeurt is, je mail hen ik helaas nog niet ontvangen, maar bel svp de volgende keer dan kunnen we gelijk het probleem oplossen

S
7 novembro 2021

Lekker hoor!

Schepers
7 novembro 2021

De Schnitzels waren heerlijk ! Patat en aardappels veel zout en erg gekruid. We misten de extra touch zoals blaadje sla, komkommertje etc. Ook geen servetjes bij geleverd.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Ik zie in uw bestelling dat u schnitzel met frietjes hebt besteld, dat is ook precies zoals het er staat en tegen een scherpe prijs. Wilt u het uitgebreider dan hebben we een schnitzelmenu. Daarin zit ook warme groente, appelmoes, rauwkost en een toetje in de vorm van een bolletje ijs. Servetten en bestek leveren we alleen bij op verzoek, dit om verspilling van verpakkingsmateriaal tegen te gaan. Maar wel fijn dat het u goed gesmaakt heeft.

Joey
6 novembro 2021

Heerlijke hamburgers, gehaktbal had een aangebrande smaak. Verder altijd lekker ijs hier

Bert
29 outubro 2021

Prima

Bianca Van Driel
24 outubro 2021

Was super en sneller dan verwacht. Top service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique Schuijl
24 outubro 2021

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Goed geadviseerd door Demi Stokkers over keuze!!!!

Bertran
22 outubro 2021
-
22 outubro 2021

De kwaliteit en service is top! Alleen jammer dat er de laatste tijd vaak iets mis gaat. Bijvoorbeeld een wit pistoletje ipv bruin wat besteld was en geen uitjes op de Filet American.

Herman
22 outubro 2021

Gewoon goed 👍🏻 Hamburgers zijn klasse!

Cor
21 outubro 2021

Uitstekend

jc meijer
18 outubro 2021

Heerlijk zoals altijd

Staalbouw Almelo
16 outubro 2021

Week na week netjes op tijd.

Koen
12 outubro 2021

Erg lekker.

Eric
7 outubro 2021

Goed als altijd, en sneller bezorgd dan de tijdsinschatting vooraf, top.

Patricia De Vries
3 outubro 2021

Zoals altijd...dik tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moniek Snellink
2 outubro 2021

Heel veel keus, bezorgt zeer binnen de tijd, heerlijk eten, goed warm, goede prijs! Top

J Bonthuis
30 setembro 2021

alles was lekker heet en nog heel knapperig zijn heel tevreden en doen het zeker weer

Bennie Zwakenberg
27 setembro 2021

patat was lauw berenhap zonder pindasaus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Hallo, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet helemaal naar wens is geweest. Echter is er bij de berehap geen saus aangegeven. Dit betekent dan ook dat wij er geen saus bij doen. Maar wil ik u wel bedanken voor uw feedback en gaan we er opletten om dit in de toekomst te voor te zijn.

Vd Zwaag
25 setembro 2021

De patat was koud. De bezorger kon het adres niet vinden. Had gewoon het mobiele nummer doorgegeven, maar blijkbaar is het beter om zelf een half uur te zoeken. En dan krijgen wij koude patat, zonder excuses of iets anders.

J
24 setembro 2021

Heerlijke broodjes en goedkoop

Martin Kroeskop
22 setembro 2021
Gert
20 setembro 2021
Snacker
16 setembro 2021

Goed eten voor een goede prijs en een snelle bezorging van een vriendelijke bezorger

Koen
14 setembro 2021

Uitstekend

Michelle Ketelaar
11 setembro 2021

De kinderen vonden het Kids menu geweldig met het speelgoed. Snacks en broodjes waren heerlijk alleen de patat was lauw en taai.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Goedenavond, Ikzie dat u Franse friet besteld hebt, deze is minder geschikt voor bezorging.

T & M
10 setembro 2021

Complimenten aan de kok!

Wolters
6 setembro 2021

Iets meer op de tijd letten. En zorgen dan de bestelling klopt. Maar het eten was super lekker.

SKOR
3 setembro 2021
Entjew
29 agosto 2021

Patat was koud gehaktbal knetter hard bijna 2 uur gewacht op eten haf 5 uur besteld zou kwart over 6 krijgen kreeg het 10 voor 7

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacobs
27 agosto 2021

De frikandel speciaal met joppiesaus hoeft voor mij niet. Maar dat is persoonlijk.

Elisabeth
25 agosto 2021

Super goed eten. En de bezirging ook perfect.

Brenda
24 agosto 2021

Het eten was er super snel en was top. Wij zullen hier vaker bestellen

Sam Deckers
21 agosto 2021
Rick
20 agosto 2021

niet de uitjes vergeten op het pistoletje Filet American :)

Daniël B
16 agosto 2021

Meestal zijn bezorgtijden overal langer op zondag, maar we werden gebeld of het eerder kon. Nou, prima hoor. Dus ruim 20 minuten op tijd ons eten ontvangen, haha! Heel lekker gegeten. Enig verbeterpuntje blijft dat de aardappels te hard gebakken worden; een paar aardappelschijfjes waren net chips, en de krieltjes waren allemaal zwart aan 1 kant, en dat is toch jammer. Maar ach, daar is wel om heen te eten. Daarbij was de rest weer van topkwaliteit, dus toch gewoon 5 sterretjes van ons.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edward
15 agosto 2021

Het eten was iets lauwer dan anders, maar net zo smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jc meijer
14 agosto 2021

Heerlijk eten met nog warme groente heerlijke gebakken krieltjes en zelfs een bekertje ijs.

Hester
14 agosto 2021
Merel en Annette
11 agosto 2021

We zijn bijna altijd super tevreden. Toch vonden we het dit keer jammer dat de patat in een zak zat, ipv in bakjes met de mayo erbij. Ook klopte de saus niet bij de snacks. We hopen de volgende keer weer een ‘normale’ bestelling te ontvangen.

Ooms
7 agosto 2021
Stefan
6 agosto 2021

Heerlijk gegeten weer! Super lekker eten! Snelle bezorging

Jord Mulder
5 agosto 2021

Eten was zoals gewoonlijk lekker, bezorging was ook goed, 10 minuten te vroeg maar dat was geen probleem.

Zoe
2 agosto 2021
Marloes
2 agosto 2021
B. Gauw
30 julho 2021

Zo'n 1-2 keer per maand bestel ik het kipsaté menu. Voor de derde keer in het afgelopen half jaar is de saté saus vergeten en kreeg ik droge stukken kip zonder saus. Dit wordt nu wel een beetje vervelend.

Daniël B
29 julho 2021

Kwaliteit van het eten is bijna altijd van topniveau. Aardappellen waren wel op het randje van te hard gebakken, wat vaker voorkomt, maar ze smaakten gelukkig prima. Wel miste een deel van de bestelling. Bij een van de menu's hadden we krieltjes gekozen, maar die waren nergens te vinden. Toen hebben we de gebakken aardappels van het andere menu maar gedeeld. Ook hadden we een portie kipsate waar stokbrood bij zou zitten, maar dat was ook nergens te vinden... er zat wel groente en een bol slaatje bij, dus misschien dat het menu aangepast was, maar dat was dan niet duideiljk. Maar ik was niet van plan om te bellen en moeilijk te doen voor die paar dingetjes. De kwaliteit van de rest zelf was allemaal echt top, en we hebben dan ondanks de gebreken wel heerlijk gegeten. Vooral het spul wat uit eigen keuken is, dat merk je gewoon dat de kwaliteit bovengemiddeld goed is. Als de bestellingen compleet zouden zijn geweest, dan was het een 5/5. Jammer genoeg dit keer een minpuntje voor

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Daniel Bedankt voor je kritische doch lovende reactie. Wij werken er elke dag keihard aan om de eigengemaakte producten goed en compleet bij de klanten te krijgen. uw opmerkingen helpen daarbij om ons scherp te houden.

Peter Olthof
29 julho 2021

we hebben een grote bestelling gedaan voor 7 personen, helaas ontbrak er een frikandel en een beker satesaus, proberen te bellen maar constant in gesprek

QT
26 julho 2021

Snel vers lekker knapperig gebakken ze waren overheerlijk lekkker dikke 10 verdient 😋

De Jonge
26 julho 2021
Ruben
23 julho 2021
Erik
16 julho 2021

Al een paar keer 15 min later bezorgd dan afgesproken. Status van de bestelling komt pas meer dan een 1 uur later, nadat de bestelling is afgeleverd.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Dat komt omdat het dan druk is, we zijn dan bezig met bestellingen klaarmaken, en we hebben geen mensen continu achter de computer

kosters
16 julho 2021

kwaliteit is goed, porties zijn groot. Meestal is de patat niet helemaal warm, misschien denken aan zakjes die patat wat langer op temperatuur houdt

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Zeker waar wat u zegt. Alleen heeft u ras patat besteld en die is minder geschikt voor bezorging, omdat de patat zo dun is.

Justin Kuiper
11 julho 2021
FN
11 julho 2021
Hester
11 julho 2021

Voor herhaling vatbaar......👍😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop
9 julho 2021

Uitstekend

steenbergen
4 julho 2021

Lekkere karbonade met saus en franse friet. uitstekende kwaliteit. Volgens mij de enige die nog een ambachtelijke karbonade in de aanbieding heeft. Top!

Kamphuis
3 julho 2021

Top! Zoals altijd.

Moniek
2 julho 2021

Erg lekker.

Patrick Mulder
2 julho 2021
Angela
29 junho 2021

Zeer tevreden en bestellen zeker vaker!

Peter
28 junho 2021

Viel tegen heb een schnitzel menu besteldmaar bestond alleen uit patat en een schnitzel. Bij een menu verwacht je iets meer bijvoorbeeld. Groente sla rauwkost bolletje slaatje.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Peter, Als ik uw bestelling bekijk heeft u de aanbieding schnitzel met friet besteld, en dat is inderdaad ook niet meer dan dat. Als u een schnitzel menu besteld krijgt u er ook warme groente, rauwkost, appelmoes en een ijsje als toetje bij. We hebben dus wel wat u zoekt.

Jeroen
28 junho 2021

Bezorg tijd en indicatie kwamen niet overeen. Patat kon niet glutenvrij. Gelukkig is daarover nog wel gebeld en ben ik niet ziek geworden. Maar eten kon ik ook niet.

Reacção a Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Jeroen, Deze keer kon de patat niet gegarandeerd glutenvrij geleverd worden, normaal is dit geen probleem. Verder was het erg druk op deze maandag waardoor de levertijd wat uitliep.

I.talen
25 junho 2021

Super

jan meijer
22 junho 2021

Lekker eten met warme groente wat je bijna nergens meer krijgt rauwkost appelmoes gebakken krieltjes en zelfs een bolletje ijs voor een nette prijs.

Louretta
17 junho 2021

Het was wel lekker,alleen waren sommige aardbeien wel héél erg groot. Beter iets kleinere stukken voor een volgende keer😉

Mandy
15 junho 2021

Eten was opzich prima kipshoarma beetje hard en wat taaie stukken alleen 3x terug gebeld omdat ik iets in mijn tas had zitten wat er niet in hoorde en helaas werd er niet opgepakt

Herrie
12 junho 2021

Hamburgers besteld waren lekker en heel groot

Lizette
11 junho 2021

Alles goed

k.l. van kooten
11 junho 2021

bestelling was prima. jammer dat de bestelde satesaus er niet bij zat.

John
10 junho 2021

Bestelde hamburgers en patat was heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was wel half uur later dan de computer aangaf..een mailtje met bijgestelde tijd niet gezien. Volgende keer beter.

Eva
10 junho 2021

Eten was goed en warm. Schnitzel wel weer aangebrand. Bezorging zou binnen een uur plaatsvinden maar duurde 2 uur.

Alfons
7 junho 2021

Berehap smaakte aangebrand ((Het spek tussen de berehap was verbrand) Patatjes waren heerlijk! Alleen ga ook. Nooit meer online bestellen want anderhalf uur wachten op een patatje met een berehap gaat mij te ver!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.