Beoordelingen van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

Recente recensies

5.0
Lisette
26 februari 2024
jan
26 februari 2024

hamburger even groot als men hoofd voor een fatsoenlijke prijs

Bos
25 februari 2024

Heerlijk eten. Fijn gemaakt! Bedankt ;) Ga zo door!

Cor
24 februari 2024
PartspointAlmelo
23 februari 2024
Partspoint Almelo
21 februari 2024

We hebben hier gehaktballen besteld,voor de grote gehaktballen test almelo. De ballen kregen gemiddeld een 8.8 beoordeeld door 11 personen.

Wendy Legtenberg
19 februari 2024

Jullie kwamen later nog groente en sat√©saus brengen. We hadden dit genoeg. Maar erg netjes hoor, En het eten was weer heerlijk!!! Tot de volgende keer ūüėÄ.

Elisabeth
18 februari 2024

Zoals altijd super goed eten, lekker warm en de bezorging ook oke.

Maatje
16 februari 2024

Heerlijk!!

Dennis
16 februari 2024

Het eten zelf is goed en netjes op tijd maar het gebeurt helaas te vaak dat er iets wordt vergeten bii bezorging. Deze keer moest de satesaus worden nagebracht. Waren maar alvast begonnen aan de patat en snacks omdat het anders koud werd.

Sharon Kruger
10 februari 2024
Sempel
9 februari 2024

Ik heb anderhalf uur op mijn bestelling moeten wachten. Dit vond ik behoorlijk lang. Ik snap dat het in het weekend drukker kan zijn, maar anderhalf uur lang wachten vind ik teveel. Als ik dit geweten had, had ik niet eens wat besteld, dan had ik het wel opgehaald.

KB
31 januari 2024
Herbert
27 januari 2024

Heb er enorm van genoten

KB
20 januari 2024
Steenbergen
18 januari 2024

lekker eten, razendsnelle bezorging.

Ramaker
17 januari 2024

Was weer heerlijk.

Johan
10 januari 2024

Prima in orde.

Wolf
29 december 2023

Eten was weer heerlijk vandaag

André
21 december 2023

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Gerlinde Benus
21 december 2023

Heerlijke maaltijd gehad.

reinoud Rooij de
14 december 2023

Goulash kroket smaakte niet lekker ( leek wel bedorven )nog nooit gehad en patat was koud normaal gesproken ook nooit . Saus bij smulrol volgende keer appart serveren de helft was er al uit .

Lisette
13 december 2023
Jaap
13 december 2023

Weinig friet en weinig rollade bij het vleescombi menu, dat ben ik niet gewend van mijn favo menu dus helaas geen 5 sterren dit keer. Hopelijk de volgende keer weer zoals van ouds

Patrick
9 december 2023
Dennis Koenderink
8 december 2023

Van de drie bestelde berehappen xxl was eentje een stuk kariger dan de andere twee. Verder vonden we het vreemd dat de patat stoofvlees niet in een bakje zat en de stoofvlees was naar mening van de collega’s wat te fijngemalen.

Victor de Haas
6 december 2023

Vriendelijke bezorger. Alleen was de kleine hamburger niet zo heel goed verpakt en zat wat los in de verpakking. Hierdoor was deze ook wat kouder dan de rest. Verder alles goed van smaak en goede patat. Pluspunt: smaak en kwaliteit Verbeterpunt: verpakking kleine hamburger misschien vastmaken een sticker zodat het papier er omheen blijft.

.
5 december 2023

Cola vergeten, hamburger was erg nattig

Cor
4 december 2023

Uitstekend zoals gebruikelijk.

F. Smit
2 december 2023

Snel bezorgd smaakte heerlijk

Wendy Legtenberg
27 november 2023

Het was weer super lekker!

Bianca van Driel
25 november 2023

Helaas was er dit keer eer iets niet goed gegaan met de bestelling. We hadden een kidsbox voor een jongen met kipnuggets besteld en kregen voor meisje met een frikadel. En we hadden pindasaus erbij besteld en die was ook vergeten. Het eten smaakte verder zoals altijd goed.

Gerlinde Benus
23 november 2023

Heerlijk gegeten!!

Dianne
23 november 2023

Het was weer heerlijk! Alleen kreeg ik wel pulled pork ipv chicken! Dus dat was het enige nadeel.

Erik
22 november 2023

Twee warme maaltijden gehaald. Stond op de afgesproken tijd klaar. Uitstekende kwaliteit en volledig met bijbehorende maaltijdcomponenten.

Stegehuis
21 november 2023

Zelf opgehaald, bezorgen zou bijna 1,5 uur duren, gebeld was erg druk ophalen was het met 20 minuten klaar. Wel gaven ze me spontaan geld terug van bezorgen.

Evert Bakhuis
18 november 2023

Het is jammer dat er voor je betaald met ideal niet weet hoe laat de bestelling gebracht kan worden . 1,5 uur was de wachttijd en dat is op een zaterdagavond niet erg veel mensen bestellen dan . Maar dat het eten dan ook nog koud is als het komt is wel minder dan. Om in drukke tijden niet lastig te doen , het even opgewarmd in de magnetron wel warmer maar gaat wel ten koste van de smaak . Terwijl het eten altijd heerlijk smaakt is dit wel een minpuntje. Ondanks dit bestellen we wel een keer weer

Van Berlo
18 november 2023

Eten was lauw ,ook was de veggie burger op maar wel netjes dat ze daar over belde

René Lankamp
18 november 2023

Perfect

Bertran
17 november 2023
Patrick Mulder
17 november 2023

Stipt op tijd en heerlijk pittig!

Geetje
15 november 2023
Vivian
14 november 2023

Kwam circa half uur later dan de bezorgtijd. Verder prima eten

sonja
14 november 2023

Snel en lekker

Henk
12 november 2023

Altijd prima!

Karin
11 november 2023

Voor ‚ā¨10 een carpaccio salade besteld. Prima salade, maar veel te weinig vlees in relatie tot de salade, dus veel te duur.

Sasza
11 november 2023

Meer dan 10 keer besteld en elke keer weer goed

TD TR
10 november 2023

Dikke vette burgers! Dikke prima en volgende week weer.

Cor
6 november 2023

Zoals gebruikelijk uitstekend.

Gea
1 november 2023

Goed eten, vlotte vriendelijke bezorging

Elisabeth Meijer-Andringa
31 oktober 2023

Prima eten en goede bezorging, alles was nog goed warm

Natasja
28 oktober 2023

Was weer geweldig

Cor
27 oktober 2023

Super weer.

Stefan Olijve
25 oktober 2023
Teunissen
23 oktober 2023

Lekker snel bezorgd. Goed warm. Heerlijk

Bert
20 oktober 2023

Buiten het feit dat de bestelling niet op de juiste tijd was, was de kapsalon zeer vreemd. Deze bestond uit een zakje friet en een apart bakje kipstukjes. Een kapsalon ziet er volgens mij anders uit en bevat kaas...

Wolthuis
20 oktober 2023

Het is altijd feest als ijsenzo is geweest. Goed eten, lieve mensen.

Cor
19 oktober 2023

Weer uitstekend.

Selma Snippe
18 oktober 2023

Zeer goed

Nathani√ęl Bos
18 oktober 2023
Kosters
17 oktober 2023

Zoals gewoonlijk was het weer zeer smakelijk, helaas dit keer geen appelmoes en rauwkost bijgeleverd.

Don
17 oktober 2023
Elisabeth
12 oktober 2023

Fantastisch goed eten. Snitsel super en de patat erg lekker en goed gebakken

Fred
9 oktober 2023

Heel erg goed en smakelijk.

Nathalie
6 oktober 2023
Suzanne
5 oktober 2023

Hamburger XL was ontzettend vet.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Bedankt voor uw reactie . U had een hamburger met gebakken uien erop, dat is altijd wat vetter. Maar we gaan er goed op letten dat er zo min mogelijk vet op komt. De hamburger zelf is van 100%mager rundergehakt.

Ramon
1 oktober 2023

Helaas alleen de verkeerde Schnitzel geleverd gekregen. Normaal nooit problemen hiermee. Kan een keer gebeuren.

Van aart
29 september 2023
Mario
29 september 2023

Erg goed.

Loes de Groot
24 september 2023

In tegenstelling tot wat we gewend zijn. Er zat geen satésaus bij de saté. De bijbehorende groente was wel ruim voldoende maar bijna koud. Dit is jammer maar ik ga ervan uit dat dit eenmalig was. Volgende keer beter.

Guus kimmels
23 september 2023

Het was weer zeer goed

Bryan
22 september 2023
Klant ijsenzo
21 september 2023

Beetje karig bakjes half gevult

Lisette
21 september 2023

Prima!

Jonker
8 september 2023

Patat sloeg wit uit van het zout deze weg gegooid

Maris
5 september 2023

Broodje gezond besteld, word er een broodje bezorgd met alleen tomaat komkommer en sla. Duur broodje....

Annelies van Dijken
1 september 2023

Echt de allerlekkerste eierballen ooit.

Bert
1 september 2023
J. Peters
29 augustus 2023

Bijna alles was prima en lekker. Alleen het slaatje was een beetje door elkaar gehuzzeld.

Thom
27 augustus 2023

Gisteren eten besteld, ongetwijfeld lekker zoals altijd. Bezorgtijd op aanvraag was 17.30, bestelling bezorgd om 17.00. Normaal gesproken zou je hier blij mee zijn, maar niet als de mee-eters pas om 17.30 arriveren. Nu staat een redelijk grote bestelling koud te worden...

Marjolein
26 augustus 2023

Jammer dat er weer statiegeld in rekening word gebracht waar geen statiegeld op zit. Eten was verder goed en zelfs veel eerder bezorgd dan verwacht

Onbekend
25 augustus 2023

Het eten (zelfs de franse frietjes) kwamen super warm binnen. Niks niet klef of koud. Smaakte super goed Hier bestel ik vaker !!!!!

Darry
4 augustus 2023
Mario
4 augustus 2023

Erg goed.

Wout Diepeveen
3 augustus 2023

Snelle levering en heerlijk eten

Catharina Anema
31 juli 2023

Goed en lekker eten

Marjolein
30 juli 2023

Jammer dat er statiegeld in rekening word gebracht terwijl er helemaal geen statiegeld op zit

Nathalie
29 juli 2023

Eten was prima en de milkshake was ook lekker. Minpuntje was dat ik een flesje cola besteld had en een blikje kreeg.

Cor
27 juli 2023

Weer prima in orde!

Marcel
26 juli 2023

Alleen jammer dat er nog steeds plasticbakjes gebruikt wordt, geeft weer extra kosten...

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Marcel, Dank voor uw review. Als u uw bon goed heeft bekeken, worden er geen extra kosten berekend voor het gebruik van plastic. Het doet ons deugd om te zien dat de rest naar wens is geweest!

Marloes
26 juli 2023

Super op tijd geleverd. Heel prettig omdat er veel mensen zaten te wachten. Frietjes leken wel een restje (heel veel kleine stukjes), dat was jammer maar smaakte er niet minder om.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo

Beste Marloes, Dank voor je review. Onze aardappelen waar de leverancier de friet van maakt zijn in deze tijd van het jaar vaak kleiner van formaat. Dit is een terugkomend fenomeen. Gezien dat dit een natuurproduct is waar momenteel kleinere aardappels uit de grond komen kunnen wij hier helaas niks aan doen. Maar het doet ons zeker deugd om te horen dat alles naar wens is geweest.

johanna koppelman
23 juli 2023

Top

Jacobs
21 juli 2023

Doordat het bekertje mayonaise op de frikandel speciaal was gezet is het papieren zakje kapot gegaan en daardoor was de frikandel niet meer warm genoeg. Verder was alles oké.

Bertran
17 juli 2023

Lekker, snel en goed.

Johanna
10 juli 2023

Kan het zijn dat ik de spekjes miste v in de salade? Verder alles prima bezorgd en lekker!!

Cor
7 juli 2023

Super

Reno
5 juli 2023
Guus kimmels
4 juli 2023

De kaas en spek lag door de doos verspreid, en de kaas zat tegen het deksel gedrukt. Maar de uitsmijter smaakte super.

Freddy Knoop
4 juli 2023
Elisabeth
30 juni 2023

Super goed , lekker eten en goed warm.