Beoordelingen van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

Recente recensies van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

4 sterren na 60 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kids box besteld was wel goed alleen ketchup vergeten en fles cola cola hebben ze netjes na gebracht en omdat eten al op was extra speeltje ipv ketchup had ketchup extra besteld bij kipnugets dus die heb ze voor patatjes gebruikt. Zelf snitzel menu gehad was erg smakelijk snitzel groente saus appelmoes en bolletje ijs zat er bij dat was een verassing had alleen voor aardapelschijfjes wel sausje er bij gewild maar heb ze zo gegeten en gedipt in extra saus haha. T ijs kenden we al nu t eten dus we bestellen of komen nu vaker langs .

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd smaakte héérlijk en goed verzorgd en een vriendelijke dame top

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 schnitzel menu besteld. Nou de schnitzel was zo slap. Volgensmij kwam die zo uit de magnetron. En dat boven op de patat gelegd. Patat helemaal slap. Jammer.. alles is de ton in gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij bestelden dat de bestelling tond 13.40 klaar zou zijn 13.50 werd er gefrituurd. Vorige keer waren ze ons vergeten waardoor wij lang moesten wachten en veelste laat de les binnen kwamen Verder goeie kwaliteit

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, zo als meestal ! Alleen jammer mijn vriendin haar hamburger had twee onder kant van het broodtje was nog lekkerde geweest als die perfect was. Met een kapje en ondere kant!!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vandaag weer een patat oorlog die ontbrak in onze bestelling. Dit is al vaker gebeurd.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, gerechten waren warm, erg lekkere hamburgers (Griekse en cheese bouwvakker) en patat niet slof!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling gedaan de warme en koude gerechten door elkaar heen. Kwaliteit was echt onder de maat en het broodje warm vlees was koud. Chickenburger koud. Vorige keer is het netjes opgelost toen het ook niet goed was maar nu bestel ik absoluut nooit meer want het is nu de zoveelste keer!!!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk malse kip op een bedje van een Oost-Indische zoet maar pittige kruidensensatie, geserveerd op een knapperige baguette. Het was een exotische smaaksensatie! Wij komen zeker terug.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De service en het eten is super niks op aan te merken

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit vlees

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en netjes bezorgd. Alleen waren ze de mayonaise vergeten mee te geven en dat heeft ons geen gratis ijs opgeleverd. Erg kinderachtig hoor!!! :):):)

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker alleen de site moet iets worden aangepast als je broodje beenham besteld kun je alleen uit het brood kiezen en kun je de extra s niet meer aanklikken dat is jammer voor de rest toppie ga zo door mvg mathilde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel lekker maar weinig shoarma bij de alla letje en het duurde 1uur en 30 min voor dat ik wat kreeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij ijsenzo maar voor de eerste keer viel het mij tegen het eten was koud en niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was meer als een half uurt te laat. Eten was koud/lauw

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals altijd, Toppie!

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 3 kwartier maar dit was direct na de bestelling bekend dus geen probleem:) Eten was prima alleen verwacht ik als ik “pittig” bestel ook pittige spareribs. Helaas was dit niet het geval maar ook dat is subjectief...

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Waren precies op de afgesproken tijd. De ijstaarten waren echt voortreffelijk. Zagen er ook mooi uit. Duidelijk etiket zodat je kunt zien wat je eet.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk, alleen vreemd dat wanneer ik aangeef niet gepast geld te betalen maar wel hoeveel dat de jongen geen gepast geld bij zich heeft! Ik kreeg minder terug! Niet zoals het hoort. Voor mij geen bestelling meer hier,jammer.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag, De patat/Franse frietjes was deze keer en ook de vorige keer erg donker gebakken. Ook veel kleinere stukjes patat. Mvg, Theo Seeber.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste er een deel van de bestelling, werd wel netjes nagebracht.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was smaakloos en pindasaus waterig en met ingevuld opmerking doen ze niks ook hebben ze geen portemonnee mee dus verplicht gepast te betalen terwijl anders aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd eerder bezorgd dan verwacht en het eten was erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling enigszins aan de late kant eten prima te eten

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 70 min dat het er was. Normale patat leek wel een kinder portie. Vlees van de varkenshaas was droog.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd, lekker en goed. Mijn zoon geniet er zo van, als we hier wat bestellen.. Sneller bezorgd dan gemeld

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit neemt af, deze keer de kwaliteit erg slecht! Bami oriental, vers uit eigen keuken, althans als de magnetron daar staat! Een erg dure magnetron maaltijd. De bami bevatte veel droge, harde en samengeklonterde stukken wat duidelijk wijst op een magnetron maaltijd! De ei bevatte nogal wat zwarte stukken/korrels aan de onderkant. Dit zat over de hele bami heen. Het was eetbaar, maar absoluut niet oké! Daarnaast “alweer” een incomplete bezorging. Deze keer weer de milkshakes vergeten. Ik ben eigenlijk altijd al vaste klant, naar prijsverschil kijk ik niet want je weet dat de kwaliteit bij IjsEnzo altijd goed is. Zo denk ik normaal gesproken. Helaas is de laatste tijd het tegenovergestelde bewezen.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer dik in orde en op de aangegeven tijd👍🏻

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Kwaliteit en temperatuur was goed -werd op de afgesproken tijd bezorgd!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vonden het eten heerlijk, hmmmm.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet saus was vergeten bij patat de bezorging oke alleen duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten langer dan de geschatte tijd gewacht op onze bestelling. Totaal 1 uur en 20 minuten gewacht. Bij aflevering geen woord hierover gezegd door de bezorger. Een klein excuus had wel op zijn plaats geweest. Desondanks was het eten zoals gewoonlijk weer erg lekker!!

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur wachten helaas koud eten gekregen.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De berehap xl (2x) was erg hard gebakken, alles tussen het vlees was vrij zwart (volgends mij ui en spek) en smaakte ook meer naar kool dan wat het hoort te zijn. Ook overkomt het ons regelmatig dat er wat vergeten word bij de bestelling. Zo ook deze keer. Meestal duurt naleveren toch zeker 45-60 min. Deze keer waren ze heel snel met naleveren van de vergeten milkshakes. Over het algemeen is kwaliteit en portie grootte dik in orde! Helaas deze keer niet zo tevreden over de berehap xl

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en lekker eten zoals het hoort! Aardige bezorger

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar !!!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruime keuze en de patat kwam in goede staat aan (is vaak klef als het bezorgd wordt). Het duurde echter ruim 45 minuten voordat het bezorgd werd dus dat vond ik wel wat lang.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging alles lekker warm. Vriendelijke bezorger. We bestellen zeker weer, er Is nog zoveel lekkers te vinden in de menukaart.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Bedankt voor de review roosmarie veel plezier met de ontdekkingsreis door onze menukaart. Heb je onze app ook al gedownload zo blijf je goed op de hoogte van onze acties