Beoordelingen van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

Recente recensies van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo Almelo

5 sterren na 413 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ETEN PRIMA,BEZORGING (QUA TIJD EN COMMUNICATIE) ABOMINABEL.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet maar na een telefoontje werd de gemiste patat en 't pitabroodje dat wel normaal/zacht te eten was snel en vriendelijk geleverd. De 1e geleverde patat was helaas lauw en taai. Voortaan liefst patat in zakjes leveren en niet in de plastic bakjes, wordt heel slof. Rest was ook lauw, ondanks de toch vrij snelle levering. Ijsje erbij was zeker leuke verrassing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed. De patat en schnitzel waren niet warm meer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was koud maar de griekse burger was heerlijk!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en veel Bezorging was goed

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud toen het bezorgd werd!!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk net als de andere keren. Men heeft daar een constante kwaliteit. Porties zijn ook meer dan voldoende. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd bezorgd. Wij vonden de patat en aardappelen wel aan de zoute kant. Maar smaken verschillen en de rest was prima

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat ! En natuurlijk het beste ijs !

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend (zoals gebruikelijk)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld altijd goed helaas was de raspatat echt niet lekker. Erg slap en smakeloos de rest was prima

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en het eten was weer heerlijk.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg goed alleen patat erg zout

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie lijken helaas weer te zijn terug gestapt op de zwart plastic bakjes bij Berehap XXL (bakjes gaan stuk/smelten) Gister om 18:15 besteld voor 19:00 om 19:30 zelf gebeld om te informeren want was toen nog niet bezorgd en geen communicatie gehad dat het druk was/later zou worden. Misschien een idee om JUS toe tevoegen als besteloptie bij de "bal uit de jus" wat. dit is wel zo lekker erbij (is mijn mening)

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Dat de berehap in een zwart bakje is gedaan is een vergissing geweest van degene die de bestelling heeft klaargemaakt. Dus volgende keer zal de xxl berehap weer in de witte menubak komen Het probleem van jus bij de gehaktbal is dat die er bij bezorging altijd uitloopt. Daarom doen we dat nooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Enkel zat de jus van de gehaktbal onder in de tas, hamburger broodje was klef (misschien van het vocht van de rundvlees hamburger of van de hoeveelheid saus, desondanks smaakte het wel goed) en kwam de bestelling ruim een half uur later dan gepland. Dochter was erg blij met haar cadeautje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bezorgtijd die ik kon kiezen was 17.45, ik heb voor zo snel mogelijk gekozen. De verwachte tijd was toen 17.50. Om 18.15 heb ik toch maar gebeld. Het bleek erg druk te zijn, maar de bestelling zou onderweg zijn. Om 18.30 ongeveer was het er, dus als het onderweg was, was het dat nog maar net. De dame die het kwam brengen was overigens supervriendelijk net als de dame aan de telefoon, maar als het zover uitloopt zou een (voor mijn part via app) berichtje naar de klant op zijn plaats zijn.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Helaas is het soms zo dat er in een korte tijd heel veel bestellingen binnenkomen. Dan is het onvermijdelijk dat er wachttijd ontstaat. Ook al geven wij de verwachte levertijd aan dan nog is het een indicatie omdat er tijdens de bereiding en/of bezorging vertraging kan ontstaan. Tijdig bestellen (voor 16 uur) zou ons enorm helpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Netjes optijd.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat heerlijk knapperig, wel wat aan de koude kant. Shoarma net iets te ver doorgebakken. Bacon van de hamburger ook hard. Bezorger was ruim half uur na verwacht bezorgtijd. Verder lekker gegeten!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer was het weer super

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld op een geweldige site! Eten was goed warm en smaakte heerlijk!. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden over je bestelling! Professionele uitstraling, vooral online! Dikke 10!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend (zoals gewoonlijk)

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar blijkbaar was er onderweg wat gevallen want alles was vies aan de buitenkant. Dat was echt jammer...

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Bedankt voor uw reactie, we zullen de volgende keer extra opletten. We gaan ervan uit dat 't ongelukje was maar we controleren in 't vervolg de bestelling voor de deur

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud, en dat viel tegen. Ik heb al vaker besteld en dan is het altijd heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft fantastisch gemaakt 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker vooral de boerenpatat Alleen hadden we een klein probleem met de krokketten We hadden vlees en vegi krokketten besteld Alleen jammer dat ze niet erbij zetten wat welke is pfff ze lijken echt op elkaar grote en kleur ik zag echt geen verschil

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Hoi Dennis, Volgende. Keer verpakken we ze apart

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed. Zoals altijd.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed en was warm.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd Grootte van vlees mocht iets groter zijn,als je vergelijkt met andere cafetaria’s. Verder hamburger was Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed alleen was er een berhap vergeten. Toen ik er achter kwam nader hand heb ik telefonisch contact gehad met een van de medewerkers. Ze zouden mij een behap na brengen maar niet gekregen. Vind dit niet professioneel.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Goedemorgen Remco, Je heb helemaal gelijk dat het niet klopt dat je de berehap niet ontvangen hebt. Ik stuur je een mail met een tegemoetkoming.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté te veel saus terwijl gevraagd saus apart. Dus zonder saus op het vlees. Zat extra veel saus op vlees.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker maar nogal lauw.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Bedankt voor uw reactie, We zullen er extra scherp op zijn de maaltijden warmer te bezorgen

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was niet zo lekker maar de rest was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het hamburgermenu was goed. De bezorgtijd was ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bak met currysaus was leeggelopen in de zak en alles zat onder de saus. Verder was het eten goed.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had n trio besteld met curry kreeg pindasaus.verder super lekker de kipshaslik.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was nu goed warm en lekker. ga zo door

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister shoarma menu besteld, 2 sausen erbij gekozen maar deze waren helaas niet geleverd :(

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam voor de aangegeven tijd, dit was prettig want we hoefdeb niet lang te wachten. Helaas was de patat al oud en slap/lauw. De saus van de oorlog (satesaus) was ook erg klonterig en donker van kleur. Je kon zien dat deze ook oud was. Verder erg lekkere burgers.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Beste marloes, bedankt voor je reactie, we zullen extra aandacht bestedenaan de saus, de Franse friet is echter een moeilijk product om te bezorgen. In plaats daarvan zou u eens de normale friet kunnen proberen deze is speciaal gekozen voor de bezorging en erg smakelijk

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig varkeshaas sate menu met lekkere koolsalade, precies op tijd geleverd. Fantastisch

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, bedankt!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top lekker grote burger echt waar voor je geld

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flinke porties, goed eten en op tijd, top!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke service en hele lekkere patat

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 min later dan aangegeven bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, altijd lekker, op tijd en het personeel vriendelijk. Ga zo door!!!!!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,alles kwam goed warm aan. Zeker een aanbeveling waard,zoals we ook hebben gedaan.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg zout en de schnitzel kwam uit de frituur. Dit is niet de kwaliteit die we gewent zijn.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed Aardappel schijfjes waren lauw .die dus direct de prullenbak in gingen Was het enige wat jammer is Maar we proberen het nog eens

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Goedendag, Wij proberen altijd uw eten zo warm mogelijk af te leveren. Zo hier en daar blijft dat toch moeilijk. Echter hebben wij hiervoor ook speciale friet voor. Dit is onze normale patat. Mocht u zeker willen weten dat uw friet goed krokant en warm overkomt. Kan ik u onze normale patat aanraden. Bedankt voor uw feedback!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs en halve haan. Ook het ijs was weer super lekker.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prims

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel duidelijk aangegeven waar er bezorgd kon worden...er staan mensen op straat te zwaaien, ze moet moeite doen om ze te ontwijken maar scheurt er 2x langs. Indië is lastig maar het zou al schelen als de aanwijzingen werden gelezen!!!

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Goedemiddag, Wij zullen dit met onze bezorgers bespreken zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Dank u wel voor uw feedback.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De franse frietjes waren helaas te lang gebakken en wel zo meegegeven met de bestelling. Snap dan diegene die het uit het mandje haalt niet goed? Leek al nie eens meer op franse frietjes. De rest was wel goed zoals altijd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi optijd, smaakte heerlijk en op goede temperatuur. Vriendelijke bezorging 🤗 Een aanrader

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vele malen beter dan vorige week. Niks op aan te merken.Het heeft heerlijk gesmaakt en alles is opgegeten.Zoals het hoort. Dank u wel.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Goedendag Meneer Kuipers, Fijn om te horen dat alles in goede orde is ontvangen en dat het heeft gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende porties, verschilt heel erg wie er achter staat, daardoor verschil in kwaliteit. Jammer ene keer is beter dan de andere keer

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Het blijft mensenwerk, maar we werken wel continu aan een uniforme werkwijze. T blijft de grootste uitdavinv

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend wederom.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Vandaag de hamburger boswandeling gehad. Nou geloof me dat is een volledige maaltijd zo groot.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect was prima en meer dan genoeg voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

naar mijn idee moeten jullie gewoon voor die prijs wat softijs erbij doen, Toen ik het bestelde had ik het zelf niet goed gelezen, en het was ook wel lekker, maar ik dacht dat er ook softijs bij zat. 2.95 voor alleen aardbei met slagroom is wel erg veel.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Goedendag Monique, Momenteel ligt de prijs van de aardbeien hoger dan normaal. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze prijs te vragen. Immers hebben wij wel uw feedback meegenomen en dit op de website duidelijker gemaakt. Zo dat het in de toekomst duidelijker zal zijn

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. En deze keer kwam het eten eerder dan was opgegeven... Top!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 hamburgers besteld zijn super en die xxl onwies is echt obwies voor herhaling vatbaar

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer wat koude patat maar de smaak was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer top

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel mij deze keer vies tegen. Ik moest anderhalf uur wachten, terwijl ik er zo spoedig mogelijk op had gezet. En alles was lauw.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Excuses voor de late bezorging de reden is dat het gisteren onverwacht extreem druk was en dan ontstaan er langere wachttijden die u van ons gewend bent. Als tip voor de lauwe patat kan ik u aanraden de normale patat te bestellen, deze blijft langer warm en krokant.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is altijd goed en hebben nooit klachten. Het is alleen jammer dat gisteravond de bestelling niet meer warm en dus lekker was omdat er veel te vroeg bezorgd werd en er niet gehouden werd aan de bezorgtijd die we opgegeven hadden...

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed De klacht kreeg ik geen reactie op wat jammer is Maar had de indruk dat ze er wel iets mee doen

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en jullie chocolade milkshake is fantastisch!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging en lekker eten (:

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en héél goed verzorgd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏻

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten kwam keurig op tijd. We zijn tevreden!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en precies op tijd💪🏻 Bedankt😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. De groente was alleen iets te gaar. Verder was het goed.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, en lekker knapperige friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd binnen de aangegeven tijd bezorgd, waarvoor dank. Aan alles was te merken dat de kwaliteit van goed was; de smaak was goed en de geuren heerlijk. Al met al een aanrader. Wij gaan er zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Saus over patat heen hadden ze hier voorkeur ipv ernaast. Zat bolletje ijs bij verrassend en lekker denk ipv de rouwkost van de stamppot? en de rest van eten was uiteraard ook weer lekker. Goed warm en vers.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit maar bij de bezorging gaat het mis gisteren geen wisselgeld bij zich patat met stoofvlees zat met majo onder bij de gehaktbal met majo was alles er uit gelekt en bij de milkchek geen rietje van het geld is 2 de maal dit vind ik niet goed .

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, was de eerste keer maar gaat vast vaker gebeuren! Top

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op het afgesproken tijdstip was de bestelling klaar. Heerlijk gegeten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schepijs was lekker alleen niet verwacht dat er zoveel aardbeien in zaten verder was het perfect

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (vooral de hamburgers XL) en snelle service. Aanrader!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer Dik in orde Iets later dan aangegeven maar boeie Voor kwaliteit heb ik best wat geduld Tot de volgende keer

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijkbaar hebben wij een lastig adres hoewel jullie al diverse keren hebben bezorgd zoekt de bezorger bijna elke keer weer....

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super en mooi optijd met bezorging

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig lekker en goed

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Vooral het het nieuwe dessert met aardbeien 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten prima voor een nette prijs.Ook de bezorging was prima geregeld. We hebben er lekker van genoten dit was een uitstekende keus. Succes verder ik kom hier beslist een keer weer.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie eten altijd super , kan t alleen niet echt waarderen als ik 3 korte krullende haren in mijn broodje mexicano vind maar voor derest chicken burger etc was weer top

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk knapperige frietjes! Lekker warm en smakelijk😍, tot de volgende keer✋🏼

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. We waren best wel laat met bestellen, maar keurig op tijd de lunch geleverd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer perfect en er zat een bolletje ijs erbij dat ook goed smaakte Bezorging was ook top

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Netjes op afgesproken tijd afgeleverd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We laten het eten regelmatig bezorgen. De service is top en het eten is altijd goed en lekker

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had aangegeven om 19.15 bezorging (om 17.30 besteld), werd pas om 20.00. Wel excuses gekregen van de bezorgster, internet had eruit gelegen werd gezegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer dat de bezorging ruim 30 min later Was dan de beloofde tijd. Waarschijnlijk iets fout gegaan.. Na 1x bellen zou bestelling onderweg zijn, echter na 10 min nog niets.. Bij 2e keer bellen zou hij echt Onw zijn. Na einde gesprek meteen een mail, dat ze Onw gingen😜. Normaal gesproken prima service en eten, deze keer alleen wat aan de koude kant..

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Het was extreem druk vandaag en wij bebben(nog) onvoldoende invloed op get aantal bestellingen wat er binnenkomt. In dit geval ging het aantal bestellingen boven de capaciteit van onze zaak. Ik ben in ieder gevak wel blij dat u tevreden bent over de kwalliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service top

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste hamburger die je kunt krijgen. De Schrik van Almelo was echt geweldig. Kan me nu al op de volgende keer verheugen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer top en bezorging ook ben zeer tevreden

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de kroketburger al koud toen hij bezorgd was. (Bezorger was op de fiets) Verder goed en lekker eten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere franse frietjes!!! 👍🏼 Netjes op tijd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top. Heerlijke XLhamburgers.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt goede burgers bestel zekers weer

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17u besteld. De bestelling zou er om 18u zijn, wat prima was. De bestelling was er echter pas om 18:45. De hamburgers waren koud. De patat was prima, maar ook niet meer warm. Gezien de afstand tussen onze woning en de cafetaria (nog geen kilometer hemelsbreed) voor mij onverklaarbaar. Erg jammer!

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Het was gisteren extreem druk daardoor is uw bestelling samen met een andere bezorging bij u in de buurt weggegaan Excuses dat t langer geduurd heeft

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top zoals altyd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de bestelling was klaar toen ik kwam. Prima voor elkaar. werkt goed op deze manier.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer super lekker heerlijk spare ribs en saté top

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend .

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker spareribs was lekker van smaak vlees was precies goed niet droog . Braadworst moch wel iets langer in de frituur was een beetje aan de lichte kant van kleur. Verder perfect

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel vlees als aardappelschijfjes waren veel te zout. De aardappelschijfjes waren helemaal oranje van de kruiden.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, en zeer goede snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, keurig op tijd bezorgt. En netjes volgens coronaregels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wel lekker maar geen topkwaliteit

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed voor elkaar ,lekker warm en mooi op tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keus, en een snelle levering. Perfecte kwaliteit eten, en ruime porties. Ook de nalevering was snel geleverd. goede prijsstelling.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakt goed ,redelijk qua bezorgingstijd mocht wel iets warmer zijn het eten

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Pardon? Het eten iets warmer? U heeft een ijstaart besteld die hoort bevroren afgeleverd te worden.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima zoals altijd maar bezorgen duurde anderhalf uur. Een half uur langer dan de verwachte bezorgtijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals ik van ze gewend ben

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke bestelsite, makkelijke betaling. Snelle correcte bezorging, en uitstekende kwaliteit van het eten. Bovendien milieuvriendelijk verpakt in een papieren draagtas.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit , uitstekende snelle service

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat en de rest van de snacks waren weer super lekker en bezorging was weer top

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat die de laatste 2x word gegeven smaakt iets minder en is een andere structuur , verder xxl frikandel speciaal jammer dat de saus niet in de frikandel zit nu zat de hele zak en bak onder de saus maar t smaakte prima

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Beste Mandy, vanwrge de coronacrisis kan onze vertrouwde patat niet geleverd worden, de patat die we nu verkopen kwam het dichtste bij de kwalliteit die we gewend waren. We hopen dat we onze vertrouwde friet weer snel kunnen leveren. Bedankt voor uw reactie

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in 1 woord geweldig zeker voor herhaling en aan raden voor anderen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel geleverd en lekker als altijd. Eerdere feedback omtrent Berehap bakje is al drect wat mee gedaan , Zeer positief!!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keren, dat ik eten heb besteld, was dit keer ook weer heel goed verzorgd en erg lekker. Ons verjaardags-etentje thuis was geweldig. Weer goed gedaan Ijsenzo. Dank u wel.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was heerlijk maar de snacks smaakten minder goed. Wel prima geregeld!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk ijs goed verpakt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

schnitzel was dit keer SLECHT. hij was 2 mm dik wat geen schnitzel had mogen heten,ook maar weggegooid. rest van de bestelling was weer lekker. dit is dus echt wel een aandachtspunt voor jullie,vandaar ook de drie sterren

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Beste mijnheer Visser, jammer dat u niet tevreden bent over inze varkensschnitzel. We hebben een heel goed alternatief en dat is de eigengemaakte kipschnitzel, gemaakt van een mooie kipfilet deze is ook dikker dan de varkensschnitzel.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede patat ook! En bezorging keurig optijd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer 2x vlees combi besteld was weer geweldig en lekker. Grote porties en zeer compleet. Ik ga dinsdag 14 april ook hier eten bestellen, want ben dan nl. jarig Groeten Piet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top geleverd en top gegeten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:55 uur besteld, bevestigd om 19 uur te bezorgen. Is echter pas 19:48 uur geleverd. Dat zijn bijna 2 uur van bestelling tot levering.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Beste Joachim, het spijt ons dat het zo lang geduurd heeft, het gebeurt af en toe dat er in een kwartier veel bestellingen tegelijk binnenkomen en dan wordt de uitlevertijd soms wat later. We zijn hier volop mee bezig dit in de toekomst te voorkomen. Bij alles vinden we de kwalliteit belangrijker dan de tijd van uitleveren.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, heel goed en prima op tijd! Wij hopen dat jullie fijne Pasen hebben ondanks alle drukte die het nu met zich mee brengt. 🐣👍

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Dankjewel Theo, het was anders dan anders, maar met het hele gezin een drukke spits wegdraaien op 1e paasdag is ook heel bijzonder.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker eten Goede portie.s Nette bezorging en op tijd Dus gewoon een aanrader Ook een goede prijs Gr henry

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Hoeveelheid en smaak goed! Alleen jammer dat t wel bijna koud was. Verder tevreden

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede porties lekker en op tijd en ook nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sompige patat en voor deze prijs krijg je bij andere cafetaria's over het algemeen meer. Hoeveelheid is niet eens het grootste issue maar die slappe patat is echt niet lekker. Online bestellen en dan afhalen gaat erg snel en gemakkelijk dus aan de service in deze lastige tijden ligt het in ieder geval niet.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Geachte David, Momenteel door de COVID-19 crisis was onze patat die wij normaal hebben niet leverbaar en hebben wij moeten uitwijken naar een alternatief. Momenteel is deze wel weer beschikbaar en vanaf 10 april weer te bestellen. Excuses voor het ongemak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Schnitzel wordt gefrituurd en ligt bovenop de patat dus de patat wordt dan een beetje klef, maar de prijs kwaliteit voor alles is gewoon goed. De bezorger stond aan de verkeerde kant van de grote weg en kon de weg zonder telefonisch contact niet vinden. Hij was wel vriendelijk en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snitselmenu Het was een grote portie en zeer uitgebreid, en het smaakte heerlijk en was goed van temperatuur. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en lekker het mag alleen wel iets warmer, verder heel goed zoals gewoonlijk

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was meer dan genoeg. Xl is ook xl. En dat geldt zeker voor de xxl.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker goed spul bij jullie en snel, fijn ondanks deze tijden jullie wel bezorgen/afhalen

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was keurig op tijd. De corona maatregelen werden goed in acht genomen. Alle burgers, Hawaï, hamburger speciaal, kip- en grilburger waren super lekker.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en goede en op tijd bezorgd.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons adres is blijkbaar nog steeds moeilijk te vinden terwijl we hier al een jaar wonen. Het eten was erg lekker en ruim voldoende.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was bij koud af en in de gehele tas kon ik pinda saus weg halen. De berehap inda was omgevallen of iets maar das niet tof. In verleden wel vaker besteld maar deze keer was het niet goed.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste snackbar van Almelo

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks waren erg lekker, patat was minder.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, lekker warm bezorgd en precies op tijd, wat er allemaal bij zat genoeg

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, alleen jammer dat als je duidelijk aangeeft dat de saus over het patat moet, het gewoon weer in het bakje zit

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top vooral de spareribs Bezorging was mooi optijd en vriendelijk

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !! Vooral de egg bacon burger ,Zeker nog een keer het bestellen waard

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden, we hebben besloten om voorlopig onze "vrijdag-hap" bij jullie te gaan bestellen.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle bezorging

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt echt heel veel en het is super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was helaas deze keer een beetje papperig en plat gedrukt we hebben het wel opgegeten me nichtjes hadden ontzettend honger en het kan een keer gebeuren toch Bezorging kan ik niet beoordelen of het beter is met de auto of fiets

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel een tijdje voordat het er was. Maar het was heerlijk en de moeite waard om te wachten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra grote Vlaamse friet was kleine friet. Berehap was te lang in frituur en hierdoor heel droog en hard. Jammer, was echt niet te eten. Rest van eten was goed en bezorging snel.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker alleen de frikadel was een beetje slap

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker kwaliteit eten hebben ze en mooi optijd bezorgd wat een top zaak

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect in orde, en lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ene keer warmer dan de andere keer, niet gek. Maar hoe warmer hoe beter uiteraard!

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten!!!!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

erg goed. Het heeft zeer goed gesmaakt

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend bittergarnituur. Ruime keuze. Voortreffelijke smaak. Goed warm en exact op tijd. Makkelijk geregeld op de website!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd! Alleen jammer dat de 2 vd 3 saus bakjes niet goed dicht zaten dus door de hele papieren zak heen zaten

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit (wederom) goed.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tas is onderweg niet recht gehouden vermoed ik, groente lag door de saté. Bestel regelmatig bij jullie, kwaliteit is altijd super!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker 👍

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan gedacht, eten was warm en kwaliteit was prima

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kort, krachtig: LEKKER en betaalbaar!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed wederom.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker eten !! Plus snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als altijd. Veelste veel maar heel goed kippetje was top. Frikandel speciaal was te klein of te lekker😄😄. Op naar de volgende keer

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgster, eten was goed

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is top! Maar als je een bestelling plaats is de verwachting dat het klaar staat als je het ophaalt of in ieder geval al in de frituur ligt en geen kwartier moet wachten

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg zacht en de bezorging laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer de hele bestelling was koud .Maar ondanks dat was de kwaliteit wel goed Hamburgers in de magnetron .ras patat in de oven .Puletpork in de pan .

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed en deze keer mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..Aardige bezorgster .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit Vlotte bezorging

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat en het eten daardoor bijna koud. Wel een goede smaak! Heerlijke snacks. Aandachtspuntje: alle 4 onze snacks waren in apart plastic bakje en apart zakje verpakt. Hoeft niet!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel elke keer weer! Leuke en lieve bezorgers ook!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes warm was lauw. Loempia s waren half aan gebrand

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend wederom.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle en vriendelijke service.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom GEEN toetje EN geen appelmoes bij onze menu's. We hopen dat dit niet weer voorkomt want dan kon het weleens de laatste keer zijn geweest ben ik bang. Kwaliteit van het eten is overigens prima maar deze foutjes zijn gewoon slordig en irritant.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Porties mogen wel iets groter voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer perfect! Hulde!!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet en niet goed verpakt. Het verschilt heel erg wie er werkt want eerder bestelde ik ook en toen was de bestelling correct.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Veel voor weinig, en hele lieve dames die ons hielpen! Echte toppers en sociaal!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes veel te veel kruiden op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht ik ga voor de XXL boswandeling burger want ik durf 'de schrik van Almelo' niet aan. Dat had ik goed ingeschat, man wat zijn die xxl burgers gigantisch! En donders lekker. ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was echt heerlijk

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super. De hamburger was helemaal geweldig, rijkelijk belegd en heerlijk mals. De friet was super knapperig. De bestelling was zeer snel geleverd, Al met al super!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en meer als voldoende!! Zeker weer voor herhaling vatbaar 😃😃

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed en grote porties

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede burgers!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Precies op tijd en gloeiend heet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor elkaar. Vlotte bezorging en daarna lekker gegeten!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De uitsmijters waren koud en de patat lauw De bezorger kon ons adres niet vinden erg vreemd dit was niet de eerste keer dat wij bij jullie bestelden

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten alleen jammer dat mijn toelichting bij thuisbezorgd niet bekeken is want wou graag de sausjes apart in bakjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker! Alleen was de pindasaus koud de laatste keer en vaak weinig friet. De bezorging was vreselijk! We hebben 1,5 uur moeten wachten op ons eten en als we belden waar het eten bleef kregen we een boze meneer aan de lijn dat het ontzettend druk was en dat hij er ook niks aan kon doen. Als de bestelling zo lang duurt of de webshop dicht doen of een compensatie geven!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Porties patat wijken wel erg af per bestelling. Grote porties patat is wat voorheen middel was. Daardoor nu vaak net te weinig. Deze bestelling rekening meegehouden door een extra portie te bestellen, maar maakt het wel een stukje duurder zo. Voor de rest lekker net als altijd.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer een bestelling gedaan en weer de milkshakes vergeten ze zou meteen ophalen en naar ons brengen maar dat heeft een half uur geduurd terwijl.ik er 10min vanaf woon erg jammer

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt omzettend lang het wachten op je eten erg jammer dit

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uitstekend van kwaliteit.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was ook nog lekker warm. Kwaliteit was ook goed. De patat en schnitzel waren niet te vet.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde patat geleverd, geen sausjes geleverd. Normaal is het beter.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden. De ijstaart was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gister wat aan de late kant Verder helemaal oké

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was super! ook waren ze mooi op tijd met bezorgen.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere (indrukwekkende) burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 3 porties patat hete kip besteld, moet heel eerlijk bekennen dat het lekker van smaak is maar oh oh oh wat krijg je weinig eten voor de €6,50 die je per portie betaald. Het zag er echt ontzettend karig uit dat kleine beetje kip met saus. Deze keer was het dus een echte tegenvaller 😐

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, royale porties, goede smaak! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en echte Mega porties 😃😃

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en exact op tijd.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed eten bezorging stipt op tijd voor herhaling vatbaar

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Het eten was gelukkig ook nog warm na bezorging.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3 x wat besteld. en moesten hier +/- 1,5 uur op wachten, eten is goed, maar de bezorging is ieder keer weer een drama. Werd overigens goed gemaakt met een paar bolletjes ijs. Jammer van de bezorging, hopelijk de volgende keer beter.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud en de friet was overgoten met saus, klef zompig en rijp voor de prullenbak. Heb goddank nog kunnen genieten van mn hamburger...

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende burger.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was zoals het moest zijn. Onze favoriet is toch wel de patat met stoofvlees! Zeker een aanrader.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donders lekker

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet/aangebrand eten.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel deze keer enorm tegen. De stukjes kip waren in de zeer overdadige saus gelegd (zo overdadig dat alles inclusief verpakking en de vloerbedekking onder de saus zat) zodat het wel een wel gevulde soep leek. Dit was erg tegenvallend en zal ook nooit meer worden besteld.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Hierdoor het eten ook warm. Smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spek bij de berehap mag van mij er wel af!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, en gewoon heel erg lekker. Snacks en friet goed warm en krokant geleverd, ijs mooi koud. Perfect!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat we ook bestellen, het smaakt altijd heerlijk. Maar op een of andere manier wordt er altijd iets vergeten. Laatste keer was dat de mayo en curry, terwijl ik die bewust had aangeklikt. Jammer!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de patat een beetje te zout. Buiten dat was het erg lekker en de bezorging was top!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshake. Hadden banaan 2x besteld kregen vanille

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was hartstikke lekker alleen had ik een patat speciaal/oorlog besteld en als beschrijving onderaan dit gerecht staat erbij met gebakken ui. Helaas zat dit er niet bij. Maar wat veel keus en echt heel erg goede kwaliteit.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker en net dat beetje extra.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten mag wel wat warmer zijn bij aankomst, dit is helaas niet de eerste keer.. Smaak is verder goed zoals altijd.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel, dat was erg prettig. Het eten was van goeie smaak en warm. Eigenlijk niks op aan te merken?

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , zeker een aanrader. Vriendelijke verzorgster en op de aangeven tijd bezorgd.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en erg goede burgers voor weinig ... Als ik er mee weg zou komen zou ik er elke dag wel bestellen ?

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren wel lekker, de friet was koud en slap

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwallietijd die we gewend zijn van jullie In plaats van een joppieburger zat er een bolletje bij met een pikanto en joppiesaus de xxl burger was minder groot dan normaal voor de rest was de bestelling wel goed

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit, kwam goed warm aan, volgende keer zeker weer daar bestellen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging op de afgesproken tijd. Bestelling via de app gedaan. Duidelijke menu lijst in de app.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten werden lauwwarm/koud bezorgd.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima. Als altijd!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bekende kwaliteit (erg goed dus) en zoals altijd netje op tijd gereed. Wat verwacht je nog meer?

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gemaakt en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon super goede kwaliteit!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde sausje was er niet meer maar ik werd er netjes over gebeld. De loempia was wel apart met ineens dikke stukken kipfilet erin maar verder alles prima.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een topper. Aanwinst voor Almelo.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat wederom erg slap n niet warm genoeg. Rest was oké.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was optijd, niet super warm maar de smaak is top.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar producten waren al aardig afgekoeld.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren goed alleen broodje warm vlees zat zoveel jus/saus bij dat het broodje beetje doorweekt was. Dat is wat minder. Rest was goed.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere krokante patat en een heeeeerlijke hamburger.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en perfect optijd!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend behalve de champignonsaus die is zo dun dat je het beter als soep kunt beschouwen. Bezorging was precies op de afgesproken tijd . Perfect.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat en zo verschrikkelijk zout! Zelfs 1 patat zonder zout besteld, kwam gewoon met (veel)zout. Temperatuur van snacks was lauw tot koud. Hamburgers zonder kaas besteld: gewoon met kaas geleverd gekregen. Erg jammer, kwaliteit was altijd goed...

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed, voldoende en op tijd bezorgd. Was nu 2e keer maar we gaan hier vaker bestellen.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond echt heel lang moeten wachten op ons eten. Volgens de bevestigingsmail zou het een uur duren, maar was daar ver over heen. Bovendien was het bijna koud, erg jammer. Ben dat niet gewend!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Mooi op tijd bezorgd en goed warm. Lekker van smaak.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde wraps geleverd. De rest was prima

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geleverd op het gewenste tijdstip, top. Kwaliteit,kwantiteit en prijs voor het geleverde was uitstekend. Wij hebben smakelijk gegeten en bestellen hier zeker weer

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jummmm

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wekelijks school uitje, heerlijke snacks, frrietjes en leuk personeel

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wraps waren drijf nat van de kaas en saus en waren plat gedukt. Na 1 hap Zo de prullenbak in

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke vrijdag heerlijk en tijdig patat + snacks + broodjes !

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat veel te hard gebakken leken restjes En bestelling in de middag doorgeven voor de avond maar toch 20 min te laat

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten eerder dan de vermelde verwachte bezorgtijd gebracht. Eten was nog warm. Alles van bestelling klopte exact zoals besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren lekker maar een beetje teveel zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kids box besteld was wel goed alleen ketchup vergeten en fles cola cola hebben ze netjes na gebracht en omdat eten al op was extra speeltje ipv ketchup had ketchup extra besteld bij kipnugets dus die heb ze voor patatjes gebruikt. Zelf snitzel menu gehad was erg smakelijk snitzel groente saus appelmoes en bolletje ijs zat er bij dat was een verassing had alleen voor aardapelschijfjes wel sausje er bij gewild maar heb ze zo gegeten en gedipt in extra saus haha. T ijs kenden we al nu t eten dus we bestellen of komen nu vaker langs .

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd smaakte héérlijk en goed verzorgd en een vriendelijke dame top

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 schnitzel menu besteld. Nou de schnitzel was zo slap. Volgensmij kwam die zo uit de magnetron. En dat boven op de patat gelegd. Patat helemaal slap. Jammer.. alles is de ton in gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, zo als meestal ! Alleen jammer mijn vriendin haar hamburger had twee onder kant van het broodtje was nog lekkerde geweest als die perfect was. Met een kapje en ondere kant!!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vandaag weer een patat oorlog die ontbrak in onze bestelling. Dit is al vaker gebeurd.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, gerechten waren warm, erg lekkere hamburgers (Griekse en cheese bouwvakker) en patat niet slof!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk malse kip op een bedje van een Oost-Indische zoet maar pittige kruidensensatie, geserveerd op een knapperige baguette. Het was een exotische smaaksensatie! Wij komen zeker terug.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De service en het eten is super niks op aan te merken

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit vlees

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en netjes bezorgd. Alleen waren ze de mayonaise vergeten mee te geven en dat heeft ons geen gratis ijs opgeleverd. Erg kinderachtig hoor!!! :):):)

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker alleen de site moet iets worden aangepast als je broodje beenham besteld kun je alleen uit het brood kiezen en kun je de extra s niet meer aanklikken dat is jammer voor de rest toppie ga zo door mvg mathilde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij ijsenzo maar voor de eerste keer viel het mij tegen het eten was koud en niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals altijd, Toppie!

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 3 kwartier maar dit was direct na de bestelling bekend dus geen probleem:) Eten was prima alleen verwacht ik als ik “pittig” bestel ook pittige spareribs. Helaas was dit niet het geval maar ook dat is subjectief...

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Waren precies op de afgesproken tijd. De ijstaarten waren echt voortreffelijk. Zagen er ook mooi uit. Duidelijk etiket zodat je kunt zien wat je eet.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk, alleen vreemd dat wanneer ik aangeef niet gepast geld te betalen maar wel hoeveel dat de jongen geen gepast geld bij zich heeft! Ik kreeg minder terug! Niet zoals het hoort. Voor mij geen bestelling meer hier,jammer.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag, De patat/Franse frietjes was deze keer en ook de vorige keer erg donker gebakken. Ook veel kleinere stukjes patat. Mvg, Theo Seeber.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste er een deel van de bestelling, werd wel netjes nagebracht.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was smaakloos en pindasaus waterig en met ingevuld opmerking doen ze niks ook hebben ze geen portemonnee mee dus verplicht gepast te betalen terwijl anders aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd eerder bezorgd dan verwacht en het eten was erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling enigszins aan de late kant eten prima te eten

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 70 min dat het er was. Normale patat leek wel een kinder portie. Vlees van de varkenshaas was droog.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd, lekker en goed. Mijn zoon geniet er zo van, als we hier wat bestellen.. Sneller bezorgd dan gemeld

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer dik in orde en op de aangegeven tijd??

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Kwaliteit en temperatuur was goed -werd op de afgesproken tijd bezorgd!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vonden het eten heerlijk, hmmmm.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet saus was vergeten bij patat de bezorging oke alleen duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten langer dan de geschatte tijd gewacht op onze bestelling. Totaal 1 uur en 20 minuten gewacht. Bij aflevering geen woord hierover gezegd door de bezorger. Een klein excuus had wel op zijn plaats geweest. Desondanks was het eten zoals gewoonlijk weer erg lekker!!

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur wachten helaas koud eten gekregen.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De berehap xl (2x) was erg hard gebakken, alles tussen het vlees was vrij zwart (volgends mij ui en spek) en smaakte ook meer naar kool dan wat het hoort te zijn. Ook overkomt het ons regelmatig dat er wat vergeten word bij de bestelling. Zo ook deze keer. Meestal duurt naleveren toch zeker 45-60 min. Deze keer waren ze heel snel met naleveren van de vergeten milkshakes. Over het algemeen is kwaliteit en portie grootte dik in orde! Helaas deze keer niet zo tevreden over de berehap xl

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en lekker eten zoals het hoort! Aardige bezorger

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar !!!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruime keuze en de patat kwam in goede staat aan (is vaak klef als het bezorgd wordt). Het duurde echter ruim 45 minuten voordat het bezorgd werd dus dat vond ik wel wat lang.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging alles lekker warm. Vriendelijke bezorger. We bestellen zeker weer, er Is nog zoveel lekkers te vinden in de menukaart.

Reactie van Bökkerink's cafetaria-ijsenzo:Bedankt voor de review roosmarie veel plezier met de ontdekkingsreis door onze menukaart. Heb je onze app ook al gedownload zo blijf je goed op de hoogte van onze acties